Εσύ τί ονειρεύεσαι;

2019-10-15

Ότι νιώθεις...αυτό ονειρεύεσαι! Πόσο μαγικό είναι το μυαλό του ανθρώπου...! Όταν το σώμα ησυχάζει αυτό συνεχίζει και εργάζεται...παράγει έργα...δημιουργεί! Την νύχτα λοιπόν σου φανερώνει τις επιθυμίες της ψυχής σου...τα "θέλω" της καρδιάς σου...αλλά και τους βαθύτερους φόβους σου, τις ανασφάλειές σου, τα άγχη σου, τις Ερινύες σου!
Το βράδυ το μυαλό και η ψυχή γίνονται ένα. Συμβαδίζουν!

Το υποσυνείδητο με το ασυνείδητο βρίσκουν τον δρόμο ανοικτό και ξετρυπώνουν! Έρχονται να σου θυμίσουν αυτά που επιθυμείς. Αυτά που καταπιέζεις. Εκτονώνουν την ενέργειά τους! βγαίνουν από τον λήθαργο που τους επιβάλλει η συνειδητότητα...τα «πρέπει» και τα «μη». Σου υπενθυμίζουν! «Δένουν» και επιβάλλουν την παρουσία τους.
Ερμηνεύονται τα όνειρα. Όχι με τον ονειροκρίτη...όχι επιπόλαια... Η σημασία τους είναι βαθιά. Έχουν ουσία, έχουν νόημα. Χρήζουν αποκωδικοποίησης. Αξίζουν την προσοχή σου!
Σου τα κάνουν όλα λιανά! Τι κι αν δεν έχεις το κουράγιο να σε μάθεις στον ξύπνιο σου; τουλάχιστον κάντο στον ύπνο σου!

Μπορεί τα όνειρα σου να είναι όμορφα. Μπορεί να είναι εφιάλτες. Ότι κι αν είναι όμως...αξιοποίησέ τα! Άκου τα λόγια της ψυχή σου. Αφουγκράσου το «είναι» σου!
Κινητοποιήσου! Άλλαξε! Κυνήγησέ τα! Απελευθερώσου!

Κάνε αυτήν την συζήτηση με εσένα! Πραγματοποίησε τα όνειρά σου κι αποτίναξε ότι σε στοιχειώνει! Ότι σε κρατά πίσω, ότι σε παγιδεύει και σε απομακρύνει από την ζωή...από τον δρόμο σου!

Πέρνα στην δράση μέσω της λύτρωσης! Τα όνειρα είναι μέρος της πραγματικότητάς σου, μέρος της ζωής σου! Μην τα υποβιβάζεις. Μην τα αγνοείς!

Άκουσέ τα! Εξήγησέ τα...Ανέλυσέ τα... είναι η ψυχή σου που μιλάει! Μιλάει σε εσένα...για εσένα...για την ζωή σου! Άκουσέ την επιτέλους... 

www.facebook.com/na-milas www.instagram.com/na.milas/
© 2019 Na-milas.blog. Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα.
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε